April vibes and life is good

Hejsan allihopa,
förlåt att jag verkligen inte har skrivit på flera månader.. Men ibland så är det sociala livet mer än det som är online, och sen går ju jobbet framför en massa annat också såklart.
 
Sen i December har mitt liv tagit en stor vändning, om man kan säga det så.
Under all julbordsstress med extrapass på Operakällaren och samtidigt balansera det med mitt jobb som jag hade på Galo så lyckades jag spontant träffa upp Amanda W från skolan på en fika..
 
Det är lite tack vare henne jag har mitt nya jobb, där jag trivs som in i bängen och känner mig mer hel än tidigare.
Absolut att man har fått träffa en massa underbara människor i branchen och fått knyta nya kontakter via bemanningsjobbet jag hade, men nu med ett fast heltidsjobb på ett ställe där man kan alla rutiner och man har sin station .... Det är underbart!!!
 
 
Jag är numera kock på Bockholmen Hav och Restaurang ute på Bockholmen i Solna! Jag har varit där sedan i januari, och som vanligt har man ju 6 månaders "prov"anställning .. men det känns faktiskt som att jag kommer få vara kvar efter sommaren, och i värsta fall om jag inte skulle vara kvar ute på lilla bockis så har ju hela koncernen ett flertalet till restauranger runt om i Stockholm! :D
 
 Annars vad har egentligen hänt under dessa månader?
 
Jag har bland annat spenderat massor av tid med Ino, dvs Linnéa för alla er stammisar ;) , och familjen uppe på höjden.. Har även träffat många nya och gamla vänner, och fått njuta utav livet. Men även fast man känner att man är en bra bit upp, så är man väl aldrig riktigt där förns man märker att man faller ner.. Stenhårt i marken igen.
 
 
Jag har väl haft en del stress hemma, särskilt när man ska se stark ut för yngre syskon fast man mår skit rent ut sagt.. Alla ni med yngre syskon förstår min känsla..
Har tyvärr fått vara med ordentligt i hur det är för nära och kära att få den hemska sjukdomen, cancer. Absolut, ni vet om att min moster har haft cancer bl.a.   Men det känns så himla dåligt och det gör så ont i hjärtat när man vet att sin egna förälder mår skit.   Men allting är på grym bättringsväg efter allt nu och vi kämpar på stenhårt här hemma!
 
 
 
 
Utöver allt detta så har jag hunnit göra klart den första tattueringen och även hunnit göra min 3e tattoo!!
En sjukt snygg koifisk med lite härliga vågor och några lotusar pryder nu min underarm sen ett par månader tillbaka, och får man säga att man känner sig snyggare med gaddar på kroppen??? 
För det gör verkligen jag! Jag tycker att mina gaddar ger mig möjlighet att få uttrycka mig mer om vem jag är, vad jag tycker om och tycker är snyggt... Samt att de får mig att känna mig mycket mer vackrare än vad jag kunde känna mig utan dem.
 
 
Men nog om det,
vet inte riktigt när jag kikar in här igen.. Men nu har jag tagit arslet ur vagnen och äntligen efter allt slit kunnat köpa mig min egna dator .. vilket känns underbaaaaaart!
 
Vi hörs när vi hörs,
Puss på er! ♥😍'
 
Ciao 
 
Nya gadden... :)
 
 
En härlig utekväll med Ino... :)
 
 
Personalfest med Tema 90-tal med nya jobbet, inkl Amanda.... :)
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters