Try to be POSITIVE and look UP

Tjenare folket ...
 
På senaste tiden, om ni läste det tidigare inlägget så vet ni att mitt liv verkligen har varit en riktigt berg och dalbana.. Man blir glad, shoppar lite, lever life och har det allmänt nice med familjen och extrafamiljen P-K klanen, men ens värld kan krascha ganka fort.
 
Året startade riktigt bra, hade ett kick-ass good nytt år och var med både familjen innan och sedan med en massa vänner, samt att jag och Ino drog och klubbade lite också!
Efter att jag fyllde 20 så känns det som att det mesta har gått nedåt litegrann, men jag siktar till stjärnorna och försöker möta upp nya mål och även sätta dem såklart.
 
Håller på att ta tag i mitt liv ordentligt och börjar få en känsla över vem jag faktiskt är egentligen. Absolut, att hitta sig själv och förstå hur en själv fungerar är en riktigt svår grej att ta itu med, men man får bara kämpa sig igenom det och köra på!
Vad ska man göra, sparka sig själv?
 
NEJ det är väl klart att man inte ska göra. Klart att man får lite dippar ibland och blir ledsen och mår dåligt, men man får fan försöka se det positivt.. Det kommer alltid att bli bättre, och är det inte det, så är det verkligen inte över än..
Ibland känns det som att alla krossar ens hjärta, men ofta krossar man ju det själv. Man måste våga se det som de säger, "always look on the bright side of life", och som även Björn Afzelius säger
 
"Det sägs att det finns alltid nånting bra i det som sker
Och tron är ofta den som ger oss styrka
Ja, man säger mycket, men man vet så lite om sig själv
När ångesten och ensamheten kommer "
 
 
 
 
Life goes on and we keep on fighting. That is just the way we work, and we shouldn't give up at the first hurdle.. Keep on jumping, fight for a better future, and try to always be true to yourself.
 
 
---------
 
Nu är jag äntligen hemma efter ett par timmar på SÖS, och ni som känner mig vet att jag hatar att vara på sjukhus.. Jag trodde att jag faktiskt var klar efter min tid nu på måndag samt sista på torsdag.. Men icke, har fått två nya tider i sommar.. Känns ju inte så kul, men man måste ju faktiskt ta tag i det och rycka upp sig. Ta livet på allvar och kör hårt!
 
Ska duscha efter gårdagens påhitt och sen drar jag till Jakan och ska bara chilla galet med Ino ett tag..
Och förhoppningsvis får man sova ordentligt inatt, har fått några sömntabletter från SÖS och ska se hur de fungerar nu över de kommande dagarna och så får vi se om jag kan få någon sorts jävla sömn..
Dock blir man ju van efter flera år med superdålig sömn, men jag får testa mig fram och se hur det går :) Vi ska se positivt på detta..
 
 
 
Vi hörs en annan dag
Puss på er!
Ciaoo♥
 
 
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters