The sound of silence

Hej alla fina människor!
 
Vi är redan i slutet på Augusti och jag fattar inte riktigt vart tiden tar vägen? Allt går så himla fort och timmarna bara swishar förbi medans det känns som om att man bara sitter fastklistrad och inte kan göra någonting..
 
De senaste veckorna, under min härliga lilla "semester" så har jag nog inte kunnat göra annat än att koppla av och ha tid för mig själv.. Både med mina kära vänner och lite med familjen!
Jag har spenderat mycket tid hos Ino och det har varit som min lilla fristad egentligen, och jag har hjälpt henne att plugga en massa också. Samtidigt som man har gjort annat också..
Jag möblerade om i mitt rum häromdagen, det vart en riktigt stor storstädning med golvmoppande, dammsugande och tungt möbelflyttande! Helt själv, vilket var en utmaning men också väldigt uppfriskande!
 
Annars har jag nog bara tagit det lugnt idag, har gjort lite middag som bestod av stuvade makaroner och falukorv samtidigt som jag gjorde något jag aldrig trodde att jag skulle göra?? Jag ansökte faktiskt till två stycken kurser på komvux, bara för att jag ska ha chansen att kunna plugga vidare om jag faktiskt vill det sen. Det känns sjukt konstigt då jag faktiskt inte tycker om skolarbete alls, men jag var ju konstigt nog bra på det?
Kollade över mina slutbetyg iom att man måste skicka in dem så att de kan se dina senaste betyg.. Och det sjuka var ju att alla betyg var C eller högre förutom 3st som var idrott, matematik och typ .. service och bemötande?
 
Helt sjukt..
Nu ska jag faktiskt pallra mig utanför lägenheten och träffa Annika ett tag, som jag inte sett sen tidigare i somras innan hon åkte utomlands och inte varit i Stockholm på typ månader??
 
 
Hoppas ni har det bra annars!
Puss på er,
Ciao!!♥
 
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters