Ge mig mera tid..

Hejsan allihopa!
 
Jag har inte skivit sen typ i början på juni kanske? Men det har varit alldeles för mycket saker som har hänt på senaste tiden och jobbet har tagit upp nästintill all min tid.. Vilket suger praktiskt taget, men ... Jag har sagt upp mig!
 
Det är lite synd att jag faktiskt sagt upp mig inom Bockholmsgruppen, men det känns som att min tid där är över och att jag inte kan lära mig någonting mer eller något nytt på just Bockis. Så just nu vet jag inte helt 100 vart vinden i mina segel kommer att ta mig, har inte riktigt tagit steget och valt vilken direktion heller.
 
Men jag tänker att jag för resten av augusti, när min uppsägningstid är över, ska ta lite semester och få må bra och bara ta det lugnt! Det kan nog behövas, och vem vet? Man kanske drar en trip utanför landsgränserna?
--
 
Men tiden bara rinner iväg och vi är fan snart i augusti, vilket känns helt sjukt! Jag har varit i det "officiella" arbetslivet i lite över ett år, efter att ha tagit studenten och ibland känns det som att jag bara vill gå tillbaka till tiden när man var liten och inte behövde bry sig om någonting egentligen.. Det enda du behövde tänka på var vem du skulle vara med i helgen och se om man kunde köpa glass för veckopengen.
Känns egentligen som att man inte riktigt har någon mening här i livet förutom att jaga pengar så mycket att man förstör hälsan, för att sedan bara lägga massa pengar på att återställa sig och sen forstätta så fram tills att man tillslut dör.
 
Ibland är jag faktiskt ganska trött på livet.. jag valde ju inte riktigt att komma till världen, men nu är man här och så bara finns det en massa måsten. Man måste hitta sin plats i livet, man måste jobba, man måste göra saker hit och saker dit.. Det är ganska uttröttande och ibland orkar man inte, och då tar man till olika metoder föratt "trösta" sig själv eller för att på något jävla vänster "pusha" sig själv att orka. Slänger runt nåra fejkleenden, låtsas att vara den starka, eller bara hjälpa alla andra så man slipper att ta tag i sig själv och ens egna problem.
 
Vet ibland inte vad jag ska ta mig till. Men jag försöker fylla mina timmar utanför jobbet med positivitet och vänner som man bryr sig om som faktiskt också bryr sig tillbaka. Som man bara kan få slappa med och såklart även slappna av med!
 
 
Hoppas att alla ni har det bra iaf och har haft en grym sommar än så länge!
 
Puss på er,
Ciaoo♥