Almost June and time's flying away

Hejsan allihopa!
 
De senaste veckorna har väl inte varit allt så eventfulla egentligen, någon trevlig AW med Emilia, Olivia eller Linnea och sen så har man väl hållit på att städa hela tiden hemma av och till..
Sen har jag för ovanlighetens skull shoppat ganska mycket på senaste tiden??
 
Jag har köpt ett par flaskor av samma parfym på Kicks, som är en sjukt fräsch sommardoft som bara skriker mitt namn.. Samt att jag faktiskt häromdagen klickade hem lite mer skönhetsproduker från kicks, som förhoppningsvis trillar in i brevlådan om ett par dagar! Kan köra någon liten bild när allt har kommit på det!
 
Förövrigt annars känner jag mig lite som en sko-hoarder?? Jag har väl inte alltid haft så många skor som man kan välja mellan, men nu kan det bli lite jobbigt på morgonen faktisk! Har ca 9 par skor som man kan välja på, dock går det väl ner till 6st par iom att jag inte använder klackar så himlans ofta! HAHA
 
 
Annars ska jag ta det lugnt idag möjligt, vill ju sova ut lite imorgon innan jobbet men det kan vara svårt.. Ska komma ännu fler hantverkare denna veckan. Igår hade vi ventilationsgrabbarna här för att fixa det.. Men imorgon kommer det någon VVS-firma eller liknande och ska kolla igenom alla blandare osv för att det har varit problem med varmvattnet på senaste tiden.
 
Nu tänkte jag nog laga lite middag, för mig själv.. Mamsen kommer inte hem förns senare ikväll ändå, så vi får se vad jag hittar på faktiskt..
 
Puss på er!
Ciao♥
 
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters