Rakt in i elden

Hello everyone👋
 
Just nu ligger jag i sÀngen och bara chillar ut min matkoma som fortfarande Àr kvar..
Mötte upp Fellan i stan vid 17-tiden och sÄ körde vi pÄ en hÀrlig middagsbuffé, och sÄklart slutade med att vi satt dÀr i ca 2 1/2 timma innan vi begav oss hemÄt. Men under den tiden hann man ju Àta lÄngsamt, snacka mycket skit och njuta av den hÀrliga vÀrmen som solen kommer med nu!
 
KÀnns sjukt skönt att vÀrmen börjar komma igÄng hÀr i gurkalandet. Jag hann faktiskt sitta i typ 1 timma tidigare idag och sola ute pÄ ballen, med en nocco och lite nice musik i bakgrunden. Njutningsfaktorn var vÀldigt hög faktiskt!
 
 
Imorgon blir en mindre eventfull dag. Jag följer med mamsen pÄ strÄlning pÄ morgonen, hon har bara 3 ggr kvar utav den och jag mÀrker att hon verkar mÄ bÀttre.. Man mÄr ju inte bÀst under de omstÀndigheterna hon har, sÄ det har varit lite tufft de senaste mÄnaderna med allt, Àven frÄn min sida av myntet med att försöka vara sÄ stöttande som möjligt och fÄ henne att förstÄ att jag faktiskt finns hÀr för henne ocksÄ.
Menvi har ju ÀndÄ kÀmpat pÄ och försökt hÄlla igÄng glÀdjen i livet.
 
Annars Àr blir denna veckan ganska fullspÀckad med jobb, Àr endast ledig imorgon och pÄ fredag. SÄ vi fÄr se hur jag ska fÄ in de andra planerna och olika eventen som finns denna veckan med jobbschemat. Jag har ju dock min lediga helg, den 19-20 att se fram emot just nu..
 
 
Ska försöka sova lite nu innan jag mÄste upp i gryningen med mamsi till sjukhuset och sedan vidare pÄ andra Àventyr!
 
Puss pÄ er!
Ciao❀
 
Kör en liten snabbtagen live bild
 
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters